Aktuell informasjon omkring COVID-19, Coronaviruset

Vi er her for deg

25 mars 2020

Denne siden kommer til og oppdateres løpende for å informere dere om den aktuelle situasjonen på Britax Römer. 

For oss på Britax Römer er det viktig å holde deg oppdatert rundt tiltak vi gjør internt for å sikre at våre ansatte kan jobbe trygt og sikkert , samtidig som vi fortsetter å servisere våre forhandlere og deg som forbruker på best mulig måte. 

For å beskytte våre ansatte og for å unngå ytterligere smittespredning følger vi strengt alle offisielle anbefalinger både i Europa og på lokalt nivå. 

Vi følger også retningslinjene fra Verdens Helse Organisasjon (WHO) og har dessuten innført strenge hygiene- og arbeidsrutiner i vår fabrikk for å våre ansatte og våre kunder sin sikkerhet.

Vennligst kontakt din forhandler for åpningstider og leveringsinformasjon. Klikk HER for å finne en forhandler nær deg. 

Generell informasjon

Både våre fabrikker i Tyskland og Storbritannia er fullt operative. Produksjonen løper som vanlig og vi har hverken nå eller i den nærmeste fremtid noen mangel på varer, og vi leverer regelmessig varer til våre forhandlere. 

Kan jeg fortsatt bestille Britax Römer produkter hos deres forhandlere?

Vi leverer produkter løpende til våre forhandlere. For aktuelle åpningstider og leveringsinformasjon, kontakt din forhandler. 

Hvilke produkter finnes tilgjengelige?

Våre forhandlere er frittstående virksomheter og vi kan derfor ikke gi noen generelle svar om produkttilgjengeligheten hos enkeltbutikker. Vi anbefaler at du kontakter din forhandler for mer informasjon om hvilke produkter butikken har tilgjegelig.