Pressemeldinger

Pressemeldinger

BRITAX lanserer lettvektsvogn for aktive foreldre

Nå lanserer Britax sittevognen B-Agile 4 Plus, en oppgradert versjon av forgjengeren B-Agile 4. Den nye versjonen har en justerbar fotstøtte, hvilket enkelt sørger for en bekvem sitte- eller liggestilling for barnet. Vognens store kalesje kan foldes ut i flere steg og skjermen foran beskytter barnets ansikt mot både regn og sol. Kalesjen har flere smarte detaljer, som en praktisk oppbevaringslomme og lufteluke i netting som gir deilig lufting på varme sommerdager.

B-Agile 4 Plus er en forovervendt sittevogn som passer perfekt til familier som ofte er på farten. Det lette understellet i aluminium, den romslige varekurven og de punkteringsfrie dekkene som ruller utmerket på ujevne fortau såvel som på gressunderlag, gjør vognen ideell for turen til matbutikken, parken eller barnehagen. Sittevognen er utrustet med en smart funksjon for sammenlegging, slik at du kan holde barnet i den ene armen og enkelt legge sammen vognen med den andre hånden. Perfekt for aktive foreldre!

Vognen har trinnløs hvilestilling inkludert helt flat liggestilling. Med Britax Click&Go adapter fester du enkelt barnesetet eller tilhørende babybag til understellet. Når barnet blir litt større, holder 5-punktsbeltet krabaten trygt på plass i sittedelen.

Med en vekt på kun 9,5 kg og lås- og svingbare hjul foran, er B-Agile 4 Plus lett å håndtere. Bakhjulene er lette å ta av, dersom man ønsker seg en mer kompakt størrelse. Som tilbehør finnes blant annet regntrekk, lekebrett og terrenghjul.

B-Agile 4 Plus har svart kurvdel med fem ulike farger å velge mellom på kalesjen: Black Thunder, Cool Berry, Chili Pepper, Blue Sky og Fossil Brown. Vognen er tilgjengelig i butikk fra uke 15.

Veil. pris ligger på kr 3199,- 
Liggedel (tilbehør) kr. 1399,-

For detaljert informasjon om produktene, besøk:www.britax.no

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Liza Alvarez, Marketing Manager Britax Nordiska Barn AB
E-mail: liza.alvarez@britax.com
Telefon: +46 040-619 99 50

For informasjon, høyoppløselige bilder eller produktutlån, vennligst kontakt:
Lill Jakobsen, pressekontakt
E-mail: lilljakobsen@yahoo.no
Telefon: +47 40 000 962


Om Britax

Britax er en ledende global innovatør innen bilseter, barnevogner, bæreseler og tilbehør som møter den moderen familiens behov. Selskapets visjon er "frihet for familier i hverdagen", og selskapet arbeider for å gjøre familiens turer tryggere og smidigere gjennom hele foreldreskapet. Britax har et unikt bredt sortiment, med flere svenske PLUS Test godkjennelser av sine bakovervendte bilseter opp til 25 kg, enn noe annet merke, samt et stort utvalg av barnevogner og tilbehør. Britax vil inspirere familier til å reise friere og tryggere.

Britax ble grunnlagt i 1938 i Storbritannia og fokuserte i begynnelsen på å utvikle sikkerhetsprodukter, som for eksempel setebelter for voksne. På 1960-tallet lanserte selskapets sitt første bilsete for barn. I 1978 fusjonerte Britax med den tyske konkurrenten Römer, som spesialiserte seg på bilsikkerhet. I 2011 kjøpte Britax den populære merkevaren BOB, som lager all-round og joggevogner. I 2013 har konsernet også kjøpt BRIOs virksomhet innen barnevogner og bilseter.

I dag har Britax kontorer i 12 land, opererer i de fleste av verdens land, og har over 1000 ansatte.