Pressemeldinger

Pressemeldinger

Britax Römer tilbakekaller bilstol

Bilstolen DUALFIX kan byttes kostnadsfritt på grunn av et eventuelt sikkerhetsproblem

Leipheim, Tyskland, 22. mars 2018 – Britax Römer tilbakekaller på eget initiativ bilstolen DUALFIX på grunn av et potensielt sikkerhetsproblem knyttet til en komponent i stolen. De DUALFIX-stolene som eventuelt er berørt av problemet ble solgt mellom 3. november 2017 og 22. mars 2018. Den spesifikke komponenten er ikke benyttet i andre Britax Römer produkter. Alle som har kjøpt en DUALFIX i den aktuelle perioden oppfordres til å besøke https://www.dualfix-check.com/ for å kontrollere om deres bilstol er berørt av tilbakekallelsen, samt for ytterligere informasjon.

Britax Römer har identifisert årsaken til det eventuelle problemet og bekrefter at DUALFIX-stoler som har blitt solgt før eller etter den aktuelle perioden ikke er påvirket av tilbakekallelsen. Den spesifikke komponenten er heller ikke benyttet i andre Britax Römer produkter, dette gjelder også alle andre eksempler og versjoner av DUALFIX. Britax Römer har ikke fått noen rapporter om hendelser eller ulykker relatert til den eventuelle feilaktige komponenten.

Britax Römer identifiserte det eventuelle problemet da de interne kvalitetstestene, som regelmessig gjennomføres ved deres europeiske kollisjonstestsenter, viste resultat som ikke møter Britax Römers høye krav til sikkerhet. Barnas sikkerhet og høy produktkvalitet har den aller høyeste prioritet hos Britax Römer.

Britax Römer bytter ut alle DUALFIX-bilstoler som er solgt i perioden 3. november 2017 til 22. mars 2018, som inneholder den potensielt feilaktige komponenten. Personer som har kjøpt en DUALFIX i denne perioden bør umiddelbart slutte å bruke bilbarnestolen og kontrollere om deres stol er påvirket av tilbakekallelsen på dualfix-check@britax.com så snart som mulig. Britax Römer bytter ut de berørte bilstolene kostnadsfritt og ber om unnskyldning for eventuelt besvær og uro som forårsakes av denne tilbakekallelsen.

For spørsmål og mer informasjon, vennligst kontakt oss på dualfix-check@britax.com.