Pressemeldinger

Pressemeldinger

Elegant, sikker og ergonomisk: Britax Römer lanserer bilbarnestol med 360-grader rotasjon!

Oslo den 30 januar 2018 – DUALFIX i-SIZE er en sikker, bekvem og elegant bilbarnestol som lar barnet reise bakovervendt fra nyfødt alder og opp til 4 år. Stolen kan enkelt benyttes både bakovervendt (nyfødt opp til 105 cm) og forovervendt (76 cm opp til 105 cm) takket være den nye 360-graders rotasjonen som gjør det enkelt å flytte setet fra bakovervendt til forovervendt og tilbake, uten å måtte montere setet på nytt. Setet svinges også enkelt mot den åpne døren på en parkert bil, slik at barnet enkelt kan flyttes inn og ut. Rotasjonen gjør det også lett å feste sikkerhetsselen på barnestolen.

Laget for å vokse med barnet

DUALFIX i-SIZE er designet for å vokse sammen med barnet. For den nyfødte er stolens polstring myk og omsluttende, og i takt med det voksende barnet kan sittestillingens lengde justeres, slik at barnet reiser både komfortabelt og ergonomisk. Basens støttebøyle kan også justeres, slik at barnet får mer benplass når det blir større.

Både stilig og sikker

Bilbarnestolen kommer i et elegant sort skall som enkelt festes i bilens ISOFIX-fester. Under produksjonen ved Britax Römers fabrikk i Tyskland, har stolen gjennomgått utallige interne tester ved selskapets anerkjente kollisjonstestanlegg. Stolen følger naturligvis gjeldende sikkerhetsstandard ECE R129 (i-Size) samt Britax Römers interne krav, som er strengere enn gjeldende sikkerhetsstandard.
– Dersom du er på jakt etter en stilig, sikker og ergonomisk bilbarnestol, er DUALFIX i-SIZE et naturlig valg. Vi er utrolig stolte over stolens kvaliteter og den roterbare funksjonen, som gjør hverdagen lettere for både foreldre og barn, sier Liza Alvarez, Marketing Manager Britax Nordiska Barn AB Britax Römer DUALFIX i-SIZE

Ny teknologi gir ekstra sikkerhet

DUALFIX i-SIZE er blant annet utrustet med en nyutviklet innebygget stålbøyle – SICT inside – som beskytter barnet mot støt og samtidig den absorberer energi. Sammen med myke, polstrede sidevanger, former stolen seg som en beskyttende kokong rundt barnet og reduserer dermed risikoen for at barnet tar skade ved en eventuell kollisjon. Stolens V-formede nakkestøtte er designet for å kontrollere bevegelsene på barnets hode og gir dermed optimal beskyttelse ved en sidekollisjon.

DUALFIX i-SIZE lanseres i januar og kommer i fem farger: Cosmos Black, Storm Grey, Moonlight Blue, Blue Marble og Mystic Black.

Utviklet med omsorg

Britax Römer lever etter filosofien ”Utviklet med omsorg” som innebærer at materialene i DUALFIX i-Size overgår det juridiske forskrifter krever av giftfrie tekstiler. Britax Römer har høye interne standarder for kjemisk og mekanisk testing for stoffer og andre komponenter som inngår i produktene deres. Britax Römer har flere ganger utmerket seg på dette området med konsekvente, gode resultater fra tester gjennomført av ledende forbrukerinstitusjoner, som for eksempel tyske Stiftung Warentest.

Britax Römer DUALFIX i-SIZE