Pressemeldinger

Pressemeldinger

Tre nye vogner fra britax römer – stor, medium og bitteliten

Oslo, 15 mars 2018 – Denne våren presenterer Britax Römer tre nye og fleksible vogner. Storselgeren BRITAX GO BIG er oppgradert med nye funksjoner og endrer navn til BRITAX GO BIG2 Samtidig utvides Britax allerede brede sortiment med to ultralette reisevogner, BRITAX HOLIDAY og BRITAX B-LITE.

BRITAX GO BIG2 – nye funksjoner og farger

Den prisvinnende BRITAX GO BIG har vært barnefamiliens favoritt siden den ble sluppet på markedet i 2016. Nå har den populære barnevognen fått en hel rekke oppgraderinger og bytter derfor navn til BRITAX GO BIG2. Blant annet kommer den nå i to nye limited edition farger: Dynamic Grey og Oxford Navy, i tillegg til en ny standardfarge, Graphite Melange. Ett nytt understell matt svart lanseres sammen med fargen Graphite Melange. Til limited edition fargene kan man nå også velge et hvitt understell.

Den nye modellen har fått ergonomiske håndtak av kunstlær med dekorsøm og hvit dekor på hjulene. Liggedelen GO PRAMBODY har en beskyttende solskjerm med UPF 50+, fleksibel glidelås for enkel tilgang, kalesje som beskytter mot vær og vind, solide bærehåndtak og ekstra sterke magnetfester som holder trekket godt på plass.*

Britax GO² BIG Dynamic Grey Britax GO² BIG Oxford Navy

Britax GO² BIG Dynamic Grey Britax GO² BIG Oxford Navy

BRITAX B-LITE – hendig og kompakt

B-LITE er den aller letteste vognen i Britax-familien som er kompatible med Travel System, hvilket innebærer at vognen fungerer sammen med en hard eller myk bærebag. B-LITE veier kun 7,4 kg og har full liggestilling. Den passer fra barnet er nyfødt og opp til 15 kg (3 år).

Vognen har en enkel enhånds sammenleggingsfunksjon som reduserer vognen til en hendig kompakt størrelse. Den automatiske låsen gjør at vognen forblir i sammenslått stilling og den kan rulles bortover på hjulene. Fotstøtten er justerbar og forhjulene er svingbare med låsmekanisme. Ryggen er også justerbar og den høydejusterbare fempunktsselen sørger for at barnet sitter trygt. Dessuten er vognen utrustet med en stor kalesje, ventilasjonsnett på sidene og praktisk oppbevaringskurv som klarer 4 kg.

Britax B-LITE Britax B-LITE Britax B-LITE

BRITAX HOLIDAY – superlett og praktisk på reise

BRITAX HOLIDAY passer barn fra seks måneder og opp til 15 kg (3år). Den veier kun fem kg og er en av de letteste vognene som finnes på markedet. Den legges enkelt sammen til et kompakt format på 60 x 25,5 cm og passer dermed i de fleste bagasjerom. Med den praktiske bæreremmen svinger du enkelt den sammenslåtte vognen over skulderen og tar den med deg til neste destinasjon. Vognen har også kalesje med solbeskyttelse, ventilasjonsnett på begge sider av setet og over hodet. Den har også en stor og praktisk varekurv som bærer 5 kg. De svingbare hjulene gjør vognen lett fremkommelig og alle fire hjulene er punkteringsfrie.

    

*Oppgraderinger gjøres også på GO BIGs populære forgjenger BRITAX GO NEXT.For mer informasjon, besøk www.britax.com

Veil. utsalgspris BRITAX GO BIG2: chassis og sittedel fra 7 999 NOK, liggedel fra 2 899 NOK, mykbag fra 1 650 NOK.
Veil. utsalgspris BRITAX GO NEXT (inkl. chassi, sitte- og liggedel): 10 999 NOK.
Veil. utsalgspris BRITAX B-LITE: 2 299 NOK.
Veil. utsalgspris BRITAX HOLIDAY: 1 999 NOK.