3 ÅRS GARANTI


på BRITAX GO NEXT² og BRITAX GO BIG²

3 ÅRS GARANTI

på BRITAX GO NEXT² og BRITAX GO BIG²

Nyt turen

Livet med småbarn er fullt av overraskelser, men med en vogn fra Britax Römer er du utstyrt for det meste. I vår populære premiumserie BRITAX GO finner du fleksible barnevogner med smarte funksjoner for deg og barnet ditt.

Sikkerhet, kvalitet og design er det viktigste for oss hos Britax Römer. Derfor tilbyr vi dere hele 3 års garanti (36 måneder) samt 2 kostnadsfrie servicer ved kjøp av BRITAX GO NEXT2 og BRITAX GO BIG2

GO NEXT² – Alt-i-en-barnevognen

GO NEXT² – Alt-i-en-barnevognen

BRITAX GO NEXT2 er en barnevogn som gjør livet enklere – fra nyfødt til smårolling. Den har alle de prisvinnende funksjonene som foreldre elsker – slik som den intuitive sammenslåingen, enkel overgang mellom liggedel, sittedel og babystol, forover- og bakovervendt sittedel og meget god fjæring. Nå med et mykt håndtak i imitert skinn og hjul med en stilig hvit kant. Liggedel er også inkludert, så denne alt-i-ett-barnevognen kan brukes fra første dag.

GO BIG² – Laget for de store eventyr

GO BIG² – Laget for de store eventyr

Med BRITAX GO BIG2 er du klar uansett hvor du ender opp i løpet av dagen, enten du skal på barnevogntur i sentrum eller eventyr på landet. De allsidige funksjonene – slik som den intuitive sammenslåingen, forover- og bakovervendt sittedel, meget god fjæring og mykt, ergonomisk håndtak i imitert skinn – gir STOR komfort. BRITAX GO BIG2 kan brukes helt fra fødselen, med sittedel eller liggedel, med myk bærebag eller babystol.

Vanlige spørsmål og svar

Hvordan får jeg den forlengede garantien?

Britax Römer tilbyr en kostnadsfri garanti på 3 år (36 måneder) når du kjøper en ny BRITAX GO NEXT2- eller GO BIG2-barnevogn hos en godkjent Britax-Römer-forhandler. For at garantien skal gjelde, skal barnevognen brukes i samsvar med den medfølgende bruksanvisningen samt gjennomgå service i den butikken den ble kjøpt, henholdsvis 6 og 18 måneder etter innkjøpsdatoen på kvitteringen.

Hva dekkes av garantien?

Garantien gjelder produksjonsfeil på understell, sittedel og liggedel. Garantien dekker ikke skader som forårsakes av normal slitasje eller overbelastning av vognen, skader som oppstår ved transport eller rustskader. Garantien gjelder heller ikke for normal slitasje på tekstiler, for eksempel solblekning. Ved en eventuell produksjonsfeil kommer Britax Römers forhandlere til å bytte ut den skadede delen. Hvis en erstatningsdel, et produkt eller en modell har utgått av Britax Römers ordinære sortiment, forbeholder Britax Römer seg retten til å erstatte den med en tilsvarende. Utbyttede erstatningsdeler eller -produkter forlenger ikke garantitiden. Denne garantien gjelder kun i den butikken produktet ble kjøpt, mot fremvisning av dette garanti- og servicehefte samt kvittering. Garantien gjelder ikke for produkter som er kjøpt brukt. Britax Römer forbeholder seg retten til å endre garantivilkårene.

Hvor kan jeg få ytterligere informasjon?

Våre Premium Line forhandlere er glade for å hjelpe dere, og svarer på alle dine spørsmål om garanti programmet og barnevognene. Bruk vår forhandlersøk funksjon for å finne en forhandler i nærheten av deg.