Contact

Contact

Kontakt

Enten du trenger råd, har et spørsmål eller et forslag til forbedring – vi vil gjerne høre fra deg.

E-post: info.no@britax.com

Reservedeler

Reservedeler

Du kan få tak i Britax Römer’ original replacement parts reservedeler fra det nærmeste baby/barnespesialist-utsalget. Der vil de ansatte være behjelpelige med råd og bestille den nødvendige delen, hvis den ikke finnes på lager.

Produktstøtte

Produktstøtte

Leter du etter brukerhåndbøker, eller trenger du hjelp med monteringen av det nye barnesetet i bilen? Vår produktstøtte kan være det perfekte verktøyet for deg. Bare søk etter produktet for å finne all informasjonen du trenger.

Spørsmål og svar for produktet

Spørsmål og svar for produktet

Vi vet hvor vanskelig det kan være å finne det rette produktet for deg og barnet ditt og hvor mange spørsmål foreldre kan ha når det gjelder å bruke produktene. Det er derfor vi har samlet inn alle disse spørsmålene og svarene for deg i avsnittet Spørsmål og svar for produktet. Og hvis du trenger mer hjelp, må du ikke nøle med å ta kontakt med vår kundeservice.

Sportsvognkompatibilitet

Sportsvognkompatibilitet

I tillegg til våre Britax-sportsvogner, er våre babyseter også kompatible med utvalgte sportsvognmodeller på markedet. I vår kompatibilitetsoversikt finner du informasjon om tilgjengelige adaptere og hvor du kan kjøpe dem.