Oppdag Britax Römer

Oppdag Britax Römer

Beskyttet liv på veien siden 1966

Beskyttet liv på veien siden 1966

Hos Britax Römer sørger vi for at foreldre og deres barn er trygge på veien. Selskapet har vært fullt engasjert i å nå dette målet siden det først begynte å produsere sikkerhetsutstyr og tilbehør for biler tidlig på 1930-tallet. Siden utviklingen av Britax Römers første barnesete i 1966, har barnesikkerhet vært vår førsteprioritet. I mer enn 50 år har ingen kostnader og innsats blitt spart for å sørge for enda mer sikkerhet for de små. I dag utvikler og produserer Britax Römer bilseter, barnevogner og sykkelstoler med 90% av våre barneseter for bil og sykkel "Made in Germany" eller "Made in Britain".

Produsert i Europa

Produsert i Europa

Med vår sterke tyske og britiske arv, er Britax Römer forpliktet til å produsere i Europa. I 2016 flyttet vi til vårt nye spesialbygde hovedkvarter i Leipheim, Tyskland. Med dette nye anlegget kan vi produsere 90% av våre bilseter og alle våre sykkelseter i Tyskland eller Storbritannia.

Laget med OmTanke

Laget med OmTanke

Vår filosofi er å levere den høyeste kvaliteten på produktene til våre kunder, som går langt utover de juridiske standarder for renhet og renslighet. Fra strenge, uavhengige tester på flere stadier under produksjon, via minimumskrav som går langt utover lovgivningsretningslinjene, til de strenge kvalitetskontrollstandardene vi fastsetter for hver partner vi jobber med. Den innsatsen vi har gjort på dette området de siste årene har blitt anerkjent i forbrukstester som Stiftung Warentest i Tyskland, der vi kontinuerlig får de høyeste karakterene i kjemikaliekategorien.

Testet mot de høyeste standardene

Det er av største betydning for oss hos Britax Römer å opprettholde den høyeste sikkerhetsstandarden. Derfor har vi har vært først ute med intern dynamisk testing og driver to fasiliteter for bilstoler i Europa i ypperste verdensklasse. I 2017 lanserte vi et av de mest moderne og teknisk avanserte kræsjtestsentrene for bilstoler i hele verden.

Hver barnevogn er testet grundig i forskjellig klima, temperatur, vær og veiforhold; knirking og til og med en "bite"- test på frontbøylen . Vi stiller også høye krav til hva våre barnevogner inneholder. Derfor gjennomfører vi tester i uavhengige testlaboratorier for mer enn 500 kjemikalier etter vår testprotokoll som dekker alle juridiske krav som for eksempel REACH.

Testet mot de høyeste standardene