Sikkerhetsinformasjon

Sikkerhetsinformasjon

BRITAX RÖMER BABY-SAFE

Frivillig tilbakekalling siden april 2012 på grunn av kvalitetsproblemer med bærehåndtaket Gjelder bare BABY-SAFE-babyseter solgt i Europa mellom 1. februar og 31. mars 2012.

Hva er problemet og den potensielle risikoen?

På grunn av et potensielt kvalitetsproblem med en del, kan håndtaket på enkelte BRITAX BABY-SAFE babyseter bli skadet, eller i sjeldne tilfeller, løsne hvis det blir utsatt for plutselig belastning. Dette kan medføre fare for at barnet som sitter i setet kan bli skadet, hvis det ikke er festet slik som beskrevet i bruksanvisningen. Det er ikke sikkert at forbrukeren oppdager feilen med en gang.

Hvilket produkt er berørt?

Enkelte BABY-SAFE babyseter som ble solgt i Europa mellom 1. februar og 31. mars 2012. Hvis du kjøpte produktet før 1. februar eller etter 31. mars 2012 er din BABY-SAFE ikke berørt. Bare et lite antall av de potensielt berørte produktene er i bruk hos forbrukerne.

Vennligst merk at tilbakekallingen gjelder for BABY-SAFE og IKKE BABY-SAFE plus II eller BABY-SAFE plus SHR II.

Berørt produkt: BABY-SAFE

For å tydelig identifisere om babysetet ditt er en BABY-SAFE, ber vi deg sjekke knappene for justering av håndtaket som er plassert på dreiepunktet på håndtaket. En på hver side.

Produkter som IKKE er berørt: BABY-SAFE plus II og BABY-SAFE plus SHR II

For å tydelig identifisere BRITAX babyseter som IKKE er berørt (BABY-SAFE plus II og BABY-SAFE plus SHR II), ber vi deg legge merke til at knappene for justering av håndtaket på disse produktene befinner seg på toppen av bærehåndtaket.

Hvordan vet jeg om produktet mitt er berørt:

Kontakt vår kundetjeneste. Du vil bli bedt om å oppgi artikkel- og serienummer. Etikettene med produktnummeret og serienummeret er plasser på venstre side av babysetet (i retning barnet som sitter i setet) bak hengslene på håndtaket.