Suksessvognen SMILE – testvinner igjen!


SMILE III, testvinner på Best-i-test.nu i kategorien duovogner

Suksessvognen SMILE – testvinner igjen!

SMILE III, testvinner på Best-i-test.nu i kategorien duovogner

Suksessvognen SMILE gjør det igjen! I likhet med forgjengerne BRIO Smile og SMILE 2, har den nye SMILE III blitt kåret til beste barnevogn og duovogn 2019 på best-i-test.nu. Best-i-test.nu/Pricerunner utfører langsiktige tester av produkter i det tiltenkte miljøet. Testene blir utført av både erfarne eksperter på området og i dette tilfellet også av vanlige barnefamilier. I denne testen er alle vogner testet ut fra en rekke viktige aspekter, for eksempel deres egenskaper, funksjoner, bruk, design og pris. Dette er 6. gang en SMILE -vogn er valgt som testvinner av det uavhengige testnettstedet for konsumenter. I motivasjonen kan du blant annet lese:

"Har man kjørt Britax Smile 2 kommer man å kjenne seg igjen med én gang i SMILE III – men også raskt innse at alt har blitt litt bedre. Om det er noen vogn som kan ta over etter ufattelig populære SMILE 2, så er det uten tvil SMILE III."

Beste duovogn hos Best-i-test.nu

Beste duovogn hos Best-i-test.nu

Blant fordelene med SMILE III er:

  • Oppdatert bag med memory-knapper
  • Lengre ryggstøtte og økt maksvekt til 22 kg
  • Ekstra stor kalesje
  • Komfortabel kjørefølelse takket være den avanserte fjæringen
  • Stor varekurv
  • Smal design

Et enestående resultat som nok en gang viser at SMILE er det beste barnevognvalget for fremtidige foreldre.

Toppvurdering ifølge barnevogneksperten

Toppvurdering ifølge barnevogneksperten

Den svenske barnevogneksperten og redaktøren Anna Lavfors har også publisert en detaljert gjennomgang av SMILE III på bloggen OmBarnvagnar.se, der hun også gjorde en interessant sammenligning mellom SMILE 2 og SMILE III.

“Utvilsomt vil Britax Smile 3 overta rollen i barnevognmarkedet som Smile 2 innehar i dag. Og jeg synes det er helt velfortjent. Britax Smile 3 hører til på toppen av pallen for virkelig prisgunstige duovogner.”