BÆREKRAFT

BESKYTTE DERES FREMTID

Beskytte det som betyr mest: Vårt oppdrag er å levere mobilitetsløsninger for barn som er komfortable, bærekraftige og enkle å bruke.

Siden utviklingen av Britax Römers første bilstol for barn i 1966, har vi beskyttet flere millioner barn over hele verden mens de er på tur.

Akkurat som vi bryr oss om barn og deres sikkerhet rundt omkring i verden, er vi også veldig opptatt av verdenen de vokser opp i.

Finn ut mer om våre første trinn på veien mot en mer bærekraftig fremtid, slik som vår GREEN SENSE kolleksjon og vår 100 % karbonnøytrale bilstol KIDFIX i-SIZE, så vel som vår Made in Germany-tilnærming.

Dette er bare begynnelsen

Vi arbeider kontinuerlig med flere prosjekter

GREEN SENSE by Britax Römer

Stofftrekk laget av 100 % resirkulerte PET-plastflasker. Inntil 138 plastikk PET-flasker per produkt omgjort til mykt garn som deretter spinnes for å lage trekk av toppkvalitet, av 100 % resirkulert polyester.

En ny serie med bilstoler og barnevogner som er bærekraftig produsert

Nettingstoffet i diamantmønster, også 100 % resirkulert, og deretter intrikat kantet med rette mønstersting, ble integrert i designet til trekkene for ekstra luftsirkulasjon for å gjøre det ekstra komfortabelt for de små på tur.

FOSSIL GREY

ATLANTIC GREEN

GALAXY BLACK

Britax DUALFIX 3 i-SIZE Bundle Galaxy Black

DUALFIX 3 i-SIZE Bundle

VIS PRODUKT
Britax DUALFIX M i-SIZE Galaxy Black

DUALFIX M i-SIZE

VIS PRODUKT
Britax ADVANSAFIX i-SIZE Galaxy Black

ADVANSAFIX i-SIZE

VIS PRODUKT

CARBON NEUTRAL

For å vurdere produktets karbonavtrykk til KIDFIX i-SIZE er alle klimagassutslipp langs livssyklusen (vugge til (kunde) port) tatt i betraktning for å måle karbonavtrykket. Dette betyr fra produksjon av råmaterialene til produksjon, pakking og forsendelse.

100% Carbon Neutral KIDFIX i-SIZE

Vi har kalkulert produktets karbonavtrykk (vugge til (kunde) port) for KIDFIX i-SIZE sammen med vår partner TÜV Rheinland: ca. 19 kg CO2e. Vi arbeider kontinuerlig med å redusere det ytterligere med tanke på at enkelte materialer må fokusere på hovedmålet: Transportere barn på en trygg måte.

PRODUKTETS KARBONAVTRYKK

Infografikken viser de forskjellige elementene i KIDFIX i-SIZE produktets karbonavtrykk. Ca. 19 kg CO2e slippes ut i KIDFIX i-SIZE produktsyklusen (vugge til (kunde) port). Det beregnede volumet av CO2-ekvivalenter veies fullstendig opp av et klimavernprosjekt. Resirkulering av produksjonsavfall vurderes med en positiv påvirkning på rundt 5 % i produktets karbonavtrykk i livssyklusen.

Og vi arbeider kontinuerlig med å redusere det ytterligere - kun begrenset av materialer for nødvendig sikkerhet.

PROSJEKT FOR RENT VANN

I samarbeid med MyClimate støtter Britax rent drikkevann for skoler og husholdninger i Uganda, et prosjekt som har blitt sertifisert i henhold til gullstandarden.

Hovedmålet til programmet er å spre vannrensesystemer til husholdninger med lav inntekt og til institusjoner som skoler, det hele begynner i Uganda.


Karbonfinansiering brukes til å gi husholdninger tilgang til rentvannteknologier og dermed forbedre livet og helsen til tusenvis av mennesker.

MADE IN GERMANY

"Made in Germany" har en høy prioritet hos oss. Det er ikke bare ideen eller designet til en bilstol som er utviklet i Tyskland, hoveddelen av setene våre produseres også her.