Ikke helt. Men vi er opptatt av vår reise mot bærekraftig sikkerhet. 

Vår oppgave er å beskytte drømmer (Protecting Dreams). Akkurat som vi bryr oss om barn og deres sikkerhet rundt om i verden, er vi også veldig opptatt av verdenen de vokser opp i. 

 

Finn ut mer nedenfor om de spennende utviklingene for våre nye produkter og de første stegene vi tar på vår reise mot en mer bærekraftig fremtid. 

GREEN SENSE by Britax Römer

Denne innovative serien med bilseter og barnevogner gir plastsøppel et nytt liv: 

Vi har kun brukt 100 % resirkulert polyester under produksjonen av stofftrekk for GREEN SENSE. Inntil  138 plastikk PET-flasker per produkt* ble omgjort til mykt garn som deretter spinnes for å lage trekk av toppkvalitet. 

Nettingstoffet i diamantmønster, også 100 % resirkulert, og deretter intrikat kantet med rette mønstersting, ble integrert i designet til trekkene for ekstra luftsirkulasjon for å gjøre det ekstra komfortabelt for de små på tur. 

Bærekraftig mote 

Den nye GREEN SENSE by Britax Römer kommer i to utgaver: Atlantic Green – en dyp, sofistikert blågrønn nyanse og Fossil Grey – en elegant mørk kulltone.  

Opplev våre toppselgende bilseter og duo- & kombivogner i GREEN SENSE bærekraftige moter. 

Britax DUALFIX iSENSE BUNDLE Atlantic Green

DUALFIX iSENSE BUNDLE

VIS PRODUKT
Britax DUALFIX iSENSE BUNDLE Fossil Grey

DUALFIX iSENSE BUNDLE

VIS PRODUKT
Britax BABY-SAFE iSENSE Atlantic Green

BABY-SAFE iSENSE

VIS PRODUKT
Britax BABY-SAFE iSENSE Fossil Grey

BABY-SAFE iSENSE

VIS PRODUKT

Dette er bare begynnelsen.  

Vi arbeider kontinuerlig med flere prosjekter for å gi deg bærekraftig sikkerhet, og vi tenker stadig på vår oppgave og vårt merkeformål med Protecting Dreams, nå og for fremtidige generasjoner. Følg oss videre. 

*138 plastflasker på 0,5 liter har blitt brukt for å lage stoffet til SMILE III.