TESTER OG UTMERKELSER


Barnesikkerhetsproduktene våre er elsket av foreldre og har mottatt mer enn 2 075 priser for sikkerhet, design og forbrukervennlighet siden 1966. Britax Römers produkter blir stadig lagt merke til for sin overlegne kvalitet, komfort og sikkerhet, fra forbrukerorganisasjoner og ledende medier til ledende designgrupper og publikumspriser. Vi er stolte over å kunne beskytte millioner av barn i trafikken hver dag med produkter som er elsket av mange grunner.

LOVED for Safety

Hos Britax ligger det i selskapets DNA å opprettholde høyest mulig sikkerhetsstandard. Derfor har vi vært banebrytende når det gjelder intern dynamisk testing og driver tre kollisjonstestanlegg i verdensklasse for bilbarnestoler på tre kontinenter. Vi er elsket over hele verden for sikkerheten til produktene våre og for å beskytte det som betyr mest. Vår sterke arv som leverandør til bilindustrien har ført til våre overlegne tekniske kvaliteter. Britax' bilbarnestoler gjennomgår noen av de strengeste eksterne og interne testene i bransjen.

LOVED for Design

Britax har gjentatte ganger blitt anerkjent for sin vakre produktdesign med prestisjetunge designpriser som Red Dot Design Award og IF Design Award. Våre produkter er kjent for sin kombinasjon av form og funksjon, noe som resulterer i enkle, slanke skall og vakre tekstiler, farger og stiler. Britax designer og produserer også bilbarnestoler for ledende bilmerker som Audi, Mercedes, Porsche, Volvo og Volkswagen.

LOVED by Nature

Vår filosofi er å levere produkter av høyeste kvalitet til kundene våre, og vi går lenger enn de lovpålagte standardene for renhet og renslighet. Fra strenge, uavhengige tester på flere stadier i produksjonsprosessen til de kvalitetskontrollstandardene vi setter for alle partnere vi samarbeider med. Britax' kjemiske og mekaniske testing av komponenter og tekstiler omfatter lovpålagte retningslinjer og våre egne, ofte strengere standarder som kvaliteten på produktene våre må overholde. Vi har frivillig forpliktet oss til å overgå lovens krav til kjemikalier som ftalater, PAH, formaldehyd og fenolforbindelser i bilbarnestolene og barnevognene våre.

VÅRE PRISBELØNTE PRODUKTER

KIDFIX i-SIZE

VIS OPPLYSNINGER

DUALFIX M PLUS

VIS OPPLYSNINGER