BÆREKRAFT

BESKYTTE DERES FREMTID

Beskytte det som betyr mest: Vårt oppdrag er å levere mobilitetsløsninger for barn som er komfortable, bærekraftige og enkle å bruke.

Siden utviklingen av Britax Römers første bilstol for barn i 1966, har vi beskyttet flere millioner barn over hele verden mens de er på tur.

Akkurat som vi bryr oss om barn og deres sikkerhet rundt omkring i verden, er vi også veldig opptatt av verdenen de vokser opp i.

Finn ut mer om våre første trinn på veien mot en mer bærekraftig fremtid.

Dette er bare begynnelsen

Vi arbeider kontinuerlig med flere prosjekter

GREEN SENSE by Britax Römer

Stofftrekk laget av 100 % resirkulerte PET-plastflasker. Inntil 138 plastikk PET-flasker per produkt omgjort til mykt garn som deretter spinnes for å lage trekk av toppkvalitet, av 100 % resirkulert polyester.

En ny serie med bilstoler og barnevogner som er bærekraftig produsert

Nettingstoffet i diamantmønster, også 100 % resirkulert, og deretter intrikat kantet med rette mønstersting, ble integrert i designet til trekkene for ekstra luftsirkulasjon for å gjøre det ekstra komfortabelt for de små på tur.

PROSJEKT FOR RENT VANN

I samarbeid med MyClimate støtter Britax rent drikkevann for skoler og husholdninger i Uganda, et prosjekt som har blitt sertifisert i henhold til gullstandarden.

Hovedmålet til programmet er å spre vannrensesystemer til husholdninger med lav inntekt og til institusjoner som skoler, det hele begynner i Uganda.


Karbonfinansiering brukes til å gi husholdninger tilgang til rentvannteknologier og dermed forbedre livet og helsen til tusenvis av mennesker.

MADE IN GERMANY

"Made in Germany" har en høy prioritet hos oss. Det er ikke bare ideen eller designet til en bilstol som er utviklet i Tyskland, hoveddelen av setene våre produseres også her.