Sikkerhetsinformasjon

Sikkerhetsinformasjon

Frivillig tilbakekalling av DUALFIX, solgt Nov. 2017 – Mar. 2018

I mars 2018 utstedte Britax Römer en frivillig tilbakekalling av visse klassiske DUALFIX-barneseter, på grunn av et potensielt sikkerhetsproblem med en komponent i disse setene. Denne potensielt berørte komponenten ble brukt i produksjonspartier solgt mellom 3. november 2017 og 22. mars 2018. Foreldre som kjøpte en DUALFIX i denne perioden, bes kontakte contact@britax.com. Vennligst legg ved et bilde av serienummeretiketten og en kopi av kjøpsbeviset.

Slik finner du serienummeret ditt

Serienummeret ('Series NO. (serienummer)') er plassert foran på setet, under dekselet. Serienummeret starter med 'M101A', og etterfølges av 14 sifre. Illustrasjonene nedenfor viser deg hvordan du fjerner bilsetedekselet og finner serienummeret.

  • 1. Trekk opp hodestøtten til høyeste posisjon.
  • 2. Trekk opp klaffen mellom skulderputene og sett den opp.
  • 3. Du skal nå se en del av det hvite skallet. Åpne de to knappene på trekket under beltet (én på venstre side og én på høyre side) og dra trekket ned for å få tilgang til mer av skallet.
  • 4. Serienummeret befinner seg på seteskallet.

 

Britax Römer har funnet årsaken for dette potensielle problemet, og kan bekrefte at det ikke påvirker noen andre DUALFIX-barneseter enn dette involverte partiet. Den spesifikke komponenten er ikke brukt i noen andre Britax Römer-produkter – heller ikke noen andre versjoner av DUALFIX.