Pressemeldinger

Pressemeldinger

Britax utvider sin testvinnende vognfamilie: her er B-MOTION 3 PLUS

Oslo, 25 april 2018 – Trehjulingen BRITAX B-MOTION 3 PLUS er siste tilskudd i den testvinnende* sportsvognfamilien B-MOTION PLUS.

Med denne fleksible vognen kommer du deg enkelt frem på alt fra svingete skogsveier til smale fortauer. Svingmekanismen i det store forhjulet gjør vognen både stabil og lett manøvrerbar. Forhjulet kan låses i fast stilling, slik at vognen er lettere å manøvrere i terreng. Store luftfyllte hjul og doble fjæringer gjør at vognen triller lett på alle typer underlag og barnet reiser mykt og behagelig på turen.

B-MOTION 3 PLUS er en svært fleksibel vogn og den er enkel å tilpasse etter behov. Takket være justerbar fot- og ryggstøtte med full liggestilling, kan du sette i en myk bærebag til spebarnet. Med det medfølgende adaptersettet CLICK & GO® kan du feste alle typer babystoler eller matchende bærebager fra Britax Römer på vognen.

Kalesjepakken, som kan kjøpes separat, inneholder en ekstra stor kalesje og kommer i mange glade farger. Slik kan du enkelt forandre utseendet på vognen din og sørge for at den passer til din stil og dine behov. Kalesjen har solskjerm og solbeskyttelse UPF 50+ slik at barnet er skjermet i all slags vær.

Vognen legges raskt sammen med enhåndsmekanismen, slik at den andre hånden kan holde barnet eller en handlepose. B-MOTION 3 PLUS er utstyrt med en automatisk lås, slik at vognen forblir sammenfoldet til du vil bruke den igjen. Den sammenfoldede vognen står dessuten stødig av seg selv, og tekstilet når derfor ikke bakken og blir skittent.

Med et par raske knappetrykk justerer du høyden på det polstrede håndtaket slik at det er tilpasset høyden til den som triller vognen. Vognen er enkel å styre med kun én hånd, takket være det sentrale grepområdet på håndtaket.

Fempunktsselen med myk, vattert polstring kan justeres i ulike høyder etter barnets størrelse, fra fødsel og opp til 17 kg, og sørger for en sikker og bekvem reise.

Uansett om du planlegger en lang dagsutflukt eller bare skal gjøre unna noen ærender, rommer den generøse varekurven alt du behøver: bleier, ekstraklær, leker, snacks eller matvarene du akkurat kjøpte i butikken.

Bedre komfort og større fleksibilitet: I B-MOTION 3 PLUS kombineres mange nyttige funksjoner, alt for at du skal få det meste ut av vognen din.

Vognen er tilgjengelig i butikk fra og med april 2018 og kommer i følgende farger: Cosmos Black, Flame Red, Lagoon Green, Ocean Blue, Sand Beige, Wine Red, Coral Peach, Olive Green, Black Denim, Blue Denim samt Olive Denim.

Hard bærebag, myk bærebag og bilbarnestol kan kjøpes som separate tilbehør. Setetrekket er avtakbart og kan vaskes

Veil. Utsalgspris: NOK 3299

*Råd og Rön i Sverige kåret ”familiemedlemmet” B Motion 4 Plus til vinner i sportsvogntesten for 2017. Vognen er også kåret til testvinner hos det danske forbrukerrådet Tænk i 2017.