Pressemeldinger

Pressemeldinger

BRITAX GO BIG kåret til best i test

Oslo den 9. mars 2017 – Britax siste barnevogn, BRITAX GO BIG har blitt kåret til Best i Test* med begrunnelsen at ”designet er barnevennlig og den er lett å håndtere”. I konkurranse med 11 andre velkjente barnevognsmerker, som Bugaboo og Joolz, utmerket GO BIG seg på flere områder. Ikke minst når det gjelder kjemikalienivåer, hvor GO BIG oppnådde høyeste karakter innen flere av segmentene.

– GO BIG er en av våre to vogner i premiumserien GO som har blitt kåret til Best i Test av Stiftung Warentest, et av Europas mest prestisjefylte forbrukerinstitutt. Utmerkelsen er enda ett bevis på at vi har lykkes i å utvikle markedets beste barnevogner i henhold til både produktegenskaper og kjemikalienivåer, sier Liza Alvarez, markedssjef for Britax i Norden.

Spesielt imponert var testjuryen over at GO BIG var den eneste barnevognen som barnet kunne reise bekvemt i helt fra fødselen og opp til 3,5 år. Takket være de store forhjulene og de punkteringsfrie dekkene med både støtdemping og fjæring, er vognen enkel å håndtere også i ujevnt terreng. GO BIG fikk utmerkelsen ”Very Good” for denne funksjonen.

 

Her er fordelene vogntesten framhever:

  • Lett å kjøre i ulike terreng
  • Holdbar
  • Romslig
  • Bekvem for barnet helt fra fødsel og opp til 3,5 år
  • Bra regn- og solbeskyttelse
  • Bra bremser
  • Enkel å montere, slå opp og felle sammen
  • Lett tilgjengelig varekurv som tåler opp til 10 kg.

 

GO BIG har sort understell og kommer i syv farger: Cosmos Black, Flame Red, Mineral Purple, Ocean Navy, Olive Green, Steel Grey og Grey Melange, en spesialutgave som ble lansert i februar 2017.

* Stiftung Warentest er Tysklands ledende og Europas mest prestisjefylt organisasjon for forbrukertester. I samarbeide med uavhengige testinstitusjoner tester Stiftung Warentest ulike konsumentprodukter og tjenester. I denne testen ble barnevogner som anses som mest relevante i markedet testet. Totalt ble 12 barnevogner med liggedel/softbag testet. BRITAX GO

BIG er den andre barnevognen i Britax GO-familien som har oppnådd utmerkelsen Best i Test. I 2015 fikk BRITAX GO den samme prestisjefylte utmerkelsen.

Barnevognene bedømmes etter følgende kriterier:

Brukervennlighet – 35%

Holdbarhet – 5%

Sikkerhet – 5%

Skadelig stoffer/kjemikalier – 10%

 

Veil. pris GO BIG: fra 8495 NOK