Pressemeldinger

Pressemeldinger

Barnesete fra BRITAX RÖMER er test vinner i tysk forbrukertest

BRITAX RÖMER KIDFIX II XP SICT med SecureGuard Technology til topps i testresultatene for Gruppe 2/3

 

Oslo, 4. juli 2016 – Den tyske forbrukerorganisasjonen Stiftung Warentest og ADAC, Tysklands og Europas største forbund for bilister, har kåret KIDFIX II XP SICT til det beste barnesetet i Gruppe 2/3 i deres barnesete test som ble gjennomført i juni 2016. To andre Britax Römer modeller ble vurdert til ’bra’, det vil si 4 av 5 poeng; KIDFIX II XP og DISCOVERY SL.

KIDFIX II XP SICT er et barnesete med høy rygg og Britax Römer XP-PAD, som gir en unik frontal kollisjonsbeskyttelse for eldre barn. Setet er utstyrt med selskapets nyeste innovasjon - SecureGuard - som gjør  høyryggede bilseter fra Britax enda sikrere ved å legge til et fjerde festepunkt for sikkerhetsbeltet. Dette sikrer hoftebeltet i en optimal posisjon over bekkenbenet, som igjen forbedrer fordelingen av kollisjonskraften ved en frontkollisjon.

I de siste årene har Britax Römer fått poengoppnåelsen ’bra’ seks ganger og hele fire testvinnere for alle de seks Britax Römer Gruppe 2/3 seter som ble testet av ADAC. KIDFIX II XP og KIDFIX II XP SICT viste gode resultater i ADACs nye test-miljø, og KIDFIX II XP oppnådde  en ’svært god’ status (5 av 5) i ”håndtering” kategorien. DISCOVERY SL er et sterkt, lettvekts ISOFIX barnesete med høy rygg i gruppe 2/3 som gir eksepsjonelt god beskyttelse og mye igjen for pengene.

 

 

Topp resultater i materialtest for skadelige kjemikalier

For å sikre at produktene holder en høyere standard enn anbefalt, er Britax svært opptatt av å teste produktene for skadelige kjemikalier. Dette inngår i ”Made with Care”, som er selskapets filosofi om å tilby den høyeste kvaliteten på produktene sine. Britax legger sterk vekt på å utmerke seg i forhold til å redusere mengden av skadelige kjemikalier i bilsetene sine, derfor samarbeider selskapet med eksterne partnere for å overvåke kjemikalieinnholdet i produksjonen.

– Vi er veldig tilfredse med at våre produkter igjen oppnår svært gode resultater når ADAC og Stiftung Warentest gjennomfører tester for skadelige kjemikalier. Beslutningen om å flytte produksjonen vår av setetrekk til Europa, er et ledd i vårt satsing på å sikre kvalitetskontroll og utvikle de tryggeste produktene som mulig for barn – om det er for å beskytte barn i ulykker, eller fra å komme i kontakt med skadelige kjemikalier. Derfor er vi er så klart svært fornøyde med at våre nye tekstiler, som nå ble testet for første gang av Stiftung Warentest, oppnådde meget gode resultater i testen for skadelige materialer, sier Liza Alvarez, Marketing Manager Britax Nordiska Barn AB.