Pressemeldinger

Pressemeldinger

Varme vinternyheter til barna fra Britax Römer

Oslo, 8. november 2018 – Denne vinteren lanserer Britax Römer varmende nyheter på både produkt- og fargefronten. Her presenteres noen favoritter!

Myk og behagelig babypose til bilstolen

Den nye babyposen til bilstoler holder barna varme på kalde vinterdager. Babyposen er spesifikt designet for Britax Römers bilstoler og den har også blitt kollisjonstestet sammen med bilstolene. Posen kommer i i tre forskjellige farger og passer til babystolen BABY-SAFE i-SIZE og bilstolen SWINGFIX i-SIZE. Lanseres høsten 2018.

Babyposen i fargen Crystal Black

Babyposen i fargen Crystal Black

BRITAX GO BIG2 med det lille ekstra

Et stilig cognacfarget håndtak i luksuriøst kunstig lær er nå lansert på Britax Römers populære barnevogn GO BIG2 i fargen Graphite Melange. Et svart tilsvarende håndtak lanseres til den nye fargen Sand Melange - en varm og nøytral farge. Tilgjengelig i butikk i slutten av november 2018.

GO BIG2 i fargen Graphite Melange & Sand Melange

GO BIG2 i fargen Graphite Melange & Sand Melange

Luksusiøst tilbehør til best-i-test-vinneren BRITAX SMILE 2

Den som allerede har BRITAX prisvinnende barnevogn SMILE 2, kan nå kjøpe et stilig kunstig lærsett til både håndtak og bøyle i fargen cognac eller svart.

Dessuten lanseres SMILE 2 i to nye farger: Wine Red Denim og Khaki Denim. Tilgjengelig i butikk i vinter.

SMILE 2 i fargen Blue Denim

SMILE 2 i fargen Blue Denim

Deiligere ferie med med BRITAX HOLIDAY2

BRITAX populære reisevogn HOLIDAY2 får hvilestilling og en integrert fotstøtte, noe som gjør spaserturen i ferien behageligere for barnet. Takket være sin kompakte størrelse og vekt på bare 5,4 kg, er BRITAX HOLIDAY2 perfekt å ta med på reisen. En reiseveske til å pakke vognen ned i og et regntrekk kan kjøpes som tilbehør. I tillegg lanseres BRITAX HOLIDAY2 i to nye farger, Wine Red og Navy Blue. Også BRITAX HOLIDAY DOUBLE kommer i fargen Navy Blue. Tilgjengelig i butikk i slutten av januar 2019.

HOLIDAY2 i fargen Wine Red & Navy Blue

HOLIDAY2 i fargen Wine Red & Navy Blue

Ny premiumstol for de litt større barna – KIDFIX III M

Det nyeste tillegget til Britax Römers prisbelønte KIDFIX-serie er KIDFIX III M. Med et ergonomisk design og større seteplass, gjør KIDFIX III M turen enda mer bekvem for barnet. Britax Römers sikkerhetsfunksjon SecureGuard holder beltet på plass over barnets hofteparti, mens sidekollisjonsbeskyttelsen SICT gir maksimal beskyttelse i tilfelle en sidekollisjon skulle inntreffe. KIDFIX III M passer til de llitt større barna som i denne stolen kan reise trygt og bekvemt helt opp til 12 år.

KIDFIX III M i fargen Moonlight Blue & Cosmos Black

KIDFIX III M i fargen Moonlight Blue & Cosmos Black

Special Edition-tekstil på bærebag og bilstoler

De nye Special Edition-fargene Letter Design og Comic Fun er tilgjengelig på blant annet BABY-SAFE2 i-SIZE, KIDFIX III M, og den nye babyposen designet for babystoler og bilstoler.

BABY-SAFE i-SIZE2 i färgen Letter Design & Comic Fun

BABY-SAFE i-SIZE2 i färgen Letter Design & Comic Fun

Nye fargetoner i både grått og svart

Grey Marble er en ny grå farge i kraftig melert tekstil som lanseres på blant annet SWINGFIX M i-SIZE, BABY-SAFE2 i-SIZE og Britax Römers populære Babypose SHINY. Crystal Black heter den nye fargen med et lyst, geometrisk mønster på klassisk svart bakgrunn. Den er tilgjengelig på et utvalg av bilstoler og på den nye babyposen for bilstoler.

SWINGFIX M i-SIZE i fargen Crystal Black

SWINGFIX M i-SIZE i fargen Crystal Black

Veiledende utsalgspriser:

Babypose til bilstol: 495 NOK

BRITAX GO BIG2:
Understell med sittedel: fra 7995 NOK
Liggedel: fra 2895 NOK
Myk bag: fra 1650 NOK

BRITAX SMILE 2:
Understell med sittedel: fra 6995 NOK
Liggedel: fra 1995 NOK
Myk bag: 995 NOK
Håndtakstrekk i kunstig lær: 495 NOK

BRITAX HOLIDAY2: 1995 NOK
Reiseveske: 299 NOK
Regntrekk: 199 NOK

BRITAX HOLIDAY DOUBLE: 2795 NOK
KIDFIX III M: fra 2795 NOK
BABY-SAFE i-SIZE2: fra 1895 NOK
SWINGFIX M i-SIZE: fra 5695 NOK